Sport 25 Mai 2009 04:18
Lupta pentru Europa League a devenit extrem de incinsa. Invinsi pe teren, rapidistii ii acuza pe oltenii din tribune ca au facut tot posibilul sa strice atmosfera astfel incat stadionul din Giulesti sa fie suspendat pentru ultima etapa.
Adrian Mititelu a fost la un pas sa fie linsat de spectatorii de la tribuna 0, dupa ce s-a injurat cu acestia si i-a stropit cu apa.

Universitatea Craiova este foarte aproape de indeplinirea obiectivului, calificarea in cupele europene, dupa ce a reusit sa invinga in Giulesti, intr-un meci extrem de tensionat. Adversare direct in lupta pentru un loc in Europa League, cele doua echipe nu s-au menajat deloc. Gazdele ii acuza pe olteni ca au facut totul pentru a strica atmosfera. Oficialii rapidisti sunt convinsi ca atat Adrian Mititelu, cat si galeria Universitatii au incercat sa provoace scandal in tribune pentru ca in ultima etapa stadionul “Valentin Stanescu” sa fie suspendat de catre Comisia de Disciplina.

Adrian Mititelu si cei doi bodyguarzi ai sai au fost foarte aproape sa fie luati la bataie de suporterii de la tribuna zero dupa ce patronul i-a stropit cu apa, din greseala, sustine el, pe mai multi fani ai Rapidului. Oamenii de ordine si actionarul Jean Valvis au reusit sa calmeze lucrurile, partile beligerante marginindu-se in final doar sa faca schimb de injuraturi si fluide.

“De cand a venit in tribuna, a facut tot posibilul sa ne provoace. Mai intai au inceput gorilele lui, dupa care si-a dat si el in petic. In asemenea conditii de fier sa fii sa nu reactionezi”, ne-a declarat Ion Colonelu, suporter rapidist de peste 30 de ani. In schimb oltenii spun ca la tribuna oficiala din Giulesti mereu au fost probleme, indiferent de numele oaspetilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.