Sport 22 Mai 2009 01:39
Adrian Mititelu: Ce rasism a fost pe terenul Stelei? Ce daca au strigat lucruri, inseamna ca si cred in ele
Steaua va disputa fara spectatori meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 33-a a Ligii I, dupa ce membrii Comisiei de Disciplina au decis joi sanctionarea gruparii ros-albastre pentru incidentele pe care fanii ros-albastri le-au creat la derby-ul cu Rapid, relateaza NewsIn.

"Membrii Comisiei de Disciplina au incadrat faptele suporterilor la articolul 54, punctul 2, si nu la articolul 83, pentru ca in cazul primului abaterea disciplinara se refera exclusiv la rasism. Astfel, Steaua va juca un meci fara fani si va primi si o amenda de 60.000 de lei", a declarat unul dintre membrii Comisiei de Disciplina, Adriean Negut.

Articolul 54, litera 2 din Regulamentul Disciplinar prevede: "in cazul in care spectatorii afiseaza inscriptii continand sloganuri rasiste (...) organul jurisdictional va aplica o sanctiune de 60.000-70.000 de lei clubului pe care l-au sustinut spectatorii respectivi, clubul fiind obligat sa joace urmatorul meci oficial fara spectatori".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.