Sport 22 Mai 2009 15:53
Premierul Emil Boc i-a transmis felicitari antrenorului echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, pentru castigarea Cupei UEFA, si s-a declarat impresionat de modul in care acesta a purtat steagul Romaniei la finalul meciului.
Boc l-a rugat pe Mircea Lucescu sa ii transmita felicitari si jucatorului roman Razvan Rat, care a fost integralist in meciul in care Sahtior Donetk a invins Werder Bremen.

"Premierul i-a transmis felicitari pentru realizarea deosebita si s-a aratat impresionat de modul in care a purtat steagul Romaniei", au declarat reprezentanti ai Executivului, pentru NewsIn.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, la care Razvan Rat a fost integralist, a invins miercuri Werder Bremen, in finala Cupei UEFA, cu 2-1, dupa prelungiri, si a castigat asfel primul trofeul european din istoria clubului. Partida s-a disputat pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul.

Lucescu a purtat la finalul meciului steagul Romaniei, pe care l-a primit de la fiul sau, Razvan Lucescu, aflat in tribuna: "De la Razvan era normal sa iau steagul, pentru ca de acum el apara culorile Romaniei. A fost extraordinar ca s-a gandit sa il aduca de acasa. Ma bucur ca am avut posibilitatea sa arat lumii ca eu sunt un reprezentant al Romaniei, ca sunt antrenor roman. Sunt momente de neuitat", a declarat antrenorul roman miercuri, la finalul meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.