Sport 21 Mai 2009 12:40
Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat dupa ce a castigat Cupa UEFA ca acum se gandeste ca formatia sa sa aiba un parcurs cat mai lung in sezonul viitor al Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al competitiei.
"Acest trofeu este unul fantastic. Satisfactia este imensa si sunt extrem de fericit, dar acum vrem si alte lucruri. Suntem mult mai motivati acum si ne dorim sa ajungem in sferturile sau in semifinalele Ligii Campionilor. Scopul meu este sa continui la aceasta echipa, sa obtinem victorii cat mai mari. Liga Campionilor este un obiectiv pentru tarile din Estul Europei, care acum isi vor propune sa castige trofeul", a spus Mircea Lucescu, potrivit NewsIn.

Tehnicianul a adaugat ca este multumit de evolutia celor cinci brazilieni din lotul echipei, Willian, Fernandinhom, Ilsinho, Adriano si Jadson. "Sunt fericit pentru brazilienii mei, poate Dunga se va gandi acum la ei. Filozofia mea este sa construiesc echipe, sa educ jucatori si sa-i promovez pe cei tineri. Este o pasiune mare pentru mine si vreau sa fac acest lucru cat de mult pot", a adaugat antrenorul gruparii ucrainene.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, la care Razvan Rat a fost integralist, a invins, miercuri, in finala Cupei UEFA, pe Werder Bremen, scor 2-1, dupa prelungiri, si a castigat astfel primul trofe european din istoria clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.