Sport 21 Mai 2009 00:02
Alegerea Ruxandrei Dragomir in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis a lasat reprezentativa noastra feminina de tenis, care evolueaza in grupa intai Euro-Africana a Cupei Federatiei Cupa Davis in varianta feminina , fara capitan nejucator.
Desi primul meci al team-ului nostru este abia anul viitor, actuala conducere a FRT a inceput cautarile pentru un nou coordonator al reprezentativei. La propunerea Ruxandrei Dragomir, care a stat in fruntea nationalei in ultimii patru ani, Comitetul director al FRT a fost de acord sa ii inainteze o propunere oficiala pentru acest post fostei jucatoare Irina Sparlea.

"O cunosc foarte bine pe Irina si stiu ca atunci cand se implica in ceva face lucruri excelente. Am mai purtat discutii cu ea pe aceasta tema si inainte de alegeri, dar numai de principiu.

Dupa alegeri am abordat problema in cadrul Comitetului director si toata lumea a fost de acord ca venirea Irinei Sparlea la carma nationalei noastre feminine ar fi un castig pentru echipa. "


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.