Sport 21 Mai 2009 23:56
Gica Hagi a refuzat mana intinsa de Gigi Becali, fiind in continuare foarte suparat pe acesta.
Patronul Stelei a incercat sa-i ofere cateva sfaturi fostului capitan al echipei nationale, afirmand de asemenea ca el „vorbeste cu prietenie” despre Hagi. "E foarte greu sa construiesti ceva daca nu faci schimbari mari. Antrenorul are nevoie de incredere si autoritate, exact ca jucatorii. Nu mai sunt la Steaua si nu pot sa vorbesc.

Anumite lucruri insa se vad si asa. Acum un an si jumatate am spus ca e foarte greu sa faci performanta cand iei autoritatea antrenorului si imaginea jucatorului. Jucatorii trebuie sa aiba personalitate pentru a da ce e mai bun din ei. Cand am plecat de la Steaua am tras un semnal de alarma, eu stiu cum se face sportul de inalta performanta.

E greu sa rezisti la Steaua, e o presiune enorma. Trebuie sa fie un antrenor cu autoritate si jucatori cu personalitate. E pacat pentru Steaua, singura care va pierde va fi echipa. Eu unul nu mai calc in Ghencea, cu Gigi la echipa, nici ca spectator!“, a spus Hagi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.