Sport 21 Mai 2009 23:36
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, miercuri, ca Dinamo va avea sanse foarte mari sa devina campioana, daca va reusi sa castige meciul cu Unirea Urziceni, formatie aflata pe locul 2 in clasament.
"E un meci important si, dintr-un punct de vedere, chiar decisiv. Cu trei puncte de la Urziceni, putem spune ca avem sanse foarte mari la titlu. Va fi greu sa invingem, dar nu imposibil. Unirea e o echipa puternica, harnica, bine organizata", a spus tehnicianul dinamovist, citat de NewsIn.

Atacantul Ionel Danciulescu sustine ca formatia din Stefan cel Mare mai are trei finale de disputat pentru a-si asigura titlul. "Toate meciurile lui Dinamo din ultima vreme au fost ca niste finale, acum mai sunt doar trei. Suntem increzatori si sper ca ne vom intoarce cu toate cele trei puncte, care ne-ar da siguranta pentru ultimele doua jocuri", a spus fotbalistul, completat senegalezul Ousmane N'Doye: "La fel ca orice meci, e unul greu, dar e decisiv si sper sa castigam".

Mircea Rednic, Cornel Dinu, Ionel Danciulescu si Ousmane N'Doye au fost prezenti, miercuri, la inaugurarea show-room-ului Honda de la Romexpo.

Partida Unirea Urziceni-Dinamo, din etapa a 32-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.