Sport 20 Mai 2009 02:24
Italianul spune ca sotia si cei trei copii trag de el sa imparta timpul impreuna, insa propunerea lui Gigi Becali, ca din vara sa preia Steaua, il face sa se simta onorat. N-auzi in discutia cu Bergodi de blaturi, de scandaluri, de arbitri, de DNA sau de alte aspecte de acest gen. Isi calculeaza fiecare fraza si raspunsurile sunt care mai de care mai interesante.
O discutie cu Cristiano Bergodi e diferita fata de cea cu un antrenor roman. Ne-am vazut, ieri, intr-o cafenea din centrul Iasiului, nu inainte ca italianul sa semneze autografe ori sa raspunda la intrebari despre Poli puse de trecatori pe strada, indiferent daca erau femei sau barbati.
Adevarul: Toata lumea va da deja la Steaua ca posibil succesor al lui Lacatus…

Cristiano Bergodi: Nu e corect sa vorbesc de asa ceva acum. Mai am de stat cateva etape la Iasi, trebuie sa ne salvam matematic de la retrogradare. Apoi, familia e importanta, n-am mai fost in Italia de nu mai tin minte cand... Astept vacanta.

Totusi, Gigi Becali v-a laudat.

(rade) Stiu, sunt onorat ca s-a gandit la mine. Inseamna ca am facut ceva la CFR, FC National, Rapid si Poli Iasi. Dar stiti care e problema? Eu am o sotie pe care o iubesc, e in Italia cu cei trei copii: Federico (12 ani), Martina (10 ani) si Andrea (3 ani). Ma suna si ma intreaba: ce faci?
Am stat destul departe de ea, vreau sa mergem in vacanta, apoi stam de vorba si despre Steaua… Plus ca Poli Iasi poate fi o optiune. Au avut incredere in mine, am facut treaba, trebuie sa discut si cu ei!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.