Sport 20 Mai 2009 02:22
Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Cristian Gatu, crede ca vor fi multi jucatori care vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract, deoarece cluburile nu au reusit sa le plateasca drepturile salariale, din cauza crizei financiare.
Parca pentru a confirma spusele lui Gatu, principalul finantator al echipei Rulmentul Urban Brasov, Teodor Florescu, nu a venit ieri la Brasov, desi era asteptat de antrenorul Herbert Müller si de jucatoare, pentru a clarifica situatia echipei si a contractelor.

"Am vorbit cu domnul Florescu saptamana trecuta si ramasese sa vina luni sau marti la Brasov pentru a clarifica situatia echipei. Trebuia sa discute cu jucatoarele si cu noi despre viitor, dar nu a mai venit. Din ce stiu eu trebuia sa se intalneasca cu Barbosa si cu Horvat in aeroport, la Bucuresti, pentru a sta de vorba inainte ca cele doua sa plece la loturile nationale, dar nici acolo nu a fost. Suntem total dezamagiti si nu mai stim ce sa credem", a declarat, vizibil mahnit, antrenorul Herbert Müller.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.