Sport 20 Mai 2009 02:06
Fostul jucator al gruparii Galatasaray Istanbul, Gheorghe Hagi, a participat, marti, la petrecerea suporterilor din Romania ai echipei turce, care a avut loc la restaurantul Casa Vernescu, din Bucuresti.
Hagi a primit o placheta din partea organizatorilor petrecerii, dupa care a tinut o alocutiune. "E o ocazie speciala, mai ales ca azi este ziua in care am castigat in Europa. In Turcia am petrecut multi ani si toti au fost speciali, iar in ultimul meu an de cariera am castigat cele mai frumoase trofee. Am amintiri foarte frumoase, la Istanbul s-a nascut si fiul meu. Ma simt bine de cate ori ma intorc la Istanbul si sper sa ma intorc cat mai repede", a spus Hagi, cu aluzie la faptul ca la 17 mai 2000 a castigat Cupa UEFA cu Galatasaray, informeaza NewsIn.

La petrecerea fanilor era asteptat si Gheorghe Popescu, autorul unui gol in finala din urma cu 9 ani, insa aceasta nu a mai ajuns.

Galatasaray Istanbul a fost ultimul club din cariera lui Hagi, pentru care a evoluat timp de 5 ani, din 1996 pana in 2001. De asemenea, Hagi a fost si antrenorul gruparii, in perioada 2004-2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.