Sport 20 Mai 2009 02:03
Portarul Emilian Dolha si mijlocasul Papa Malick s-au refacut dupa accidentari mai vechi, si astfel tehnicianul Mircea Rednic se poate baza pe ei in derby-ul de duminica cu Unirea Urziceni, a declarat, marti, agentiei NewsIn, medicul echipei, Liviu Batineanu.
"Dolha si Papa Malick nu mai au probleme si au intrat in programul normal al echipei. Antrenorul ii poate folosi duminica la Urziceni", a spus Batineanu, citat de NewsIn.

Emilian Dolha a suferit o contractura musculara in partida cu Farul Constanta din etapa a 27-a, iar in jocul din Cupa Romaniei, cu FC Timisoara, nu a putut evolua. Acesta a revenit in derby-ul cu CFR, unde a fost integralist, insa problemele musculare s-au agravat si astfel portarul a era nevoit sa absenteze de pe gazon trei saptamani. Dupa o vizita la o clinica din Belgrad, goalkeeper-ul a primit acceptul medicilor sa se intoarca la antrenamente mai devreme cu o saptamana.

La randul sau, senegalezul Papa Malick s-a accidentat in partida din semifinalele Cupei Romaniei cu FC Timisoara, fiind diagnosticat cu microleziune fibrilara la aductorul stang. Mijlocasul a fost nevoit sa ia o pauza de trei saptamani si a ratat meciurile cu CFR Cluj, Otelul Galati, Steaua si FC Timisoara.

Partida Unirea Urziceni-Dinamo, din etapa a 32-a a Ligii I, se va disputa duminica de la ora 20:30, cele doua formatii fiind favorite in acest moment pentru castigarea titlului. In clasament, ialomitenii ocupa locul 2, cu 63 de puncte, in timp ce gruparea din Stefan cel Mare are cu doua puncte mai mult.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.