Antrenorul ucrainean nu a semnat contractul cu Steaua, desi a vizitat baza din Ghencea. Nici Zenga, nici Dumitriu nu au avut contract cu Gigi Becali.

Chiar daca era asteptat si anuntat faptul ca Oleg Protasov va semna astazi contractul pe doi ani cu Steaua, evenimentul nu a mai avut loc. "Contractul nu a fost semnat inca. Atunci cind se va intimpla acest lucru vom anunta", a anuntat presedintele executiv, Mihai Stoica, revenit in forta in fruntea clubului. Mai mult, parafarea intelegerii nu se va intimpla nici in zilele urmatoare, acelasi presedinte sustinind ca abia saptamina viitoare lucrurile vor deveni clare, atunci fiind asteptata si prima conferinta a lui Oleg Protasov: "Oleg nu are nimic de zis deocamdata pentru ca nu a semnat. Totul va deveni oficial saptamina viitoare".

Aminarea semnarii contractului ridica multe semne de intrebare, desi lucrurile par a fi cit se poate de clare, cu atit mai mult cu cit Protasov a vizitat, ieri dimineata, baza sportiva din Bulevardul Ghencea, insotit de Mihai Stoica, iar patronul "ros-albastrilor" i-a promis ucraineanului bonusuri egale cu cele primite de Jose Mourinho la Porto.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.