Sport 19 Mai 2009 01:32
Antrenorul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca nu intelege comportamentul fanilor banateni care ii acuza de un posibil aranjament in derby-ul cu Dinamo, scor 1-3, si a adaugat ca echipa a evoluat pe o prima de 100.000 de euro in partida din Stefan cel Mare.
"Nu am ce sa comentez pentru ca asta i-a intrat in subconstientul fiecarui suporter. Inclusiv jucatorilor. Nu a fost niciun blat, atat am putut. Pana la urma o sa ajungem si noi sa credem ca a fost blat. Pana si jucatorii deja vorbesc de prostii din astea. Am jucat pe 100.000 de euro la meciul asta, ce naiba!", a spus Balint.

Suporterii banateni isi acuza echipa de aranjament in partida cu Dinamo si, in acest sens, acestia au scris, luni, mai multe mesaje pe peretii stadionului Dan Paltinisanu: "Blat perfect cu un club infect", "Ati jucat 1 solist", "Borcea+Iancu=Love".

Liderul campionatului, Dinamo, a invins, duminica, pe FC Timisoara, scor 3-1, intr-un meci din etapa a 31-a a Ligii I, si se mentine pe primul loc, cu 65 de puncte, la doua puncte de Unirea Urziceni si la 7 de echipa banateana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.