Sport 19 Mai 2009 13:33
Antrenorul roman al formatiei Standard Liege a fost desemnat duminica seara cel mai bun antrenor al sezonului in Belgia, informeaza site-ul oficial al UEFA.
Boloni a calificat-o pe Standard la barajul pentru desemnarea echipei campioane in Belgia. Meciurile se vor juca la 21 mai, la Bruxelles, iar returul este programat trei zile mai tarziu, dupa ce Standard si Anderlecht au terminat sezonul la egalitate de puncte, noteaza NewsIn.

Cel mai bun jucator al anului a fost desemnat mijlocasul ofensiv al lui Anderlech, Mbark Boussoufa. "Sunt fericit pentru acest premiu, dar l-as schimba cu bucurie pentru titlul de campion", a spus fotbalistul.

Barry Boubacar, de la Lokeren, a fost ales cel mai bun portar al sezonului, Jerome Efong Nzolo a fost ales cel mai bun arbitru din Belgia. Golul sezonului a fost cel al portarului Silvio Proto, in meciul dintre Germinal si Gent, scor 2-2, disputat la 28 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.