Sport 15 Mai 2009 01:27
Transferul lui Mirel Radoi parea sa o fi scapat pe Steaua de colapsul financiar. Situatia s-a complicat, insa, dupa ce Cosmin Olaroiu i-a jignit pe seici si a fost nevoit sa plece de la Al Hilal.
Pentru a se razbuna pe Oli, arabii au “uitat” sa dea banii pe Radoi. Astfel, transa care trebuia sa vina la inceputul lunii se tot lasa asteptata. In acest timp, fotbalistii antrenati de Marius Lacatus sunt din ce in de mai nemultumiti pentru ca nu si-au primit salariul.

“Avem restante la jucatori, dar nu sunt de asa natura incat sa-si depuna actele la Liga. Le-am explicat jucatorilor ca aveam de luat niste bani care n-au venit. Banii pe Radoi n-au venit, iar noi facem demersuri de doua saptamani, zilnic.

Am ajuns si la autoritatile saudite prin ambasada cu acest demers si am primit confirmari ca vor fi virati acesti bani. De aceea suntem in aceasta postura, nu putem sa dam respectivii bani. Ei trebuiau sa ne plateasca aceasta suma la 1 mai si nu au facut-o“, a declarat presedintele Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.