Sport 15 Mai 2009 01:15
Retrasa din activitatea competitionala dupa Olimpiada de la Beijing, campioana mondiala de la gimnastica merge la balet, dar s-ar intoarce in competitii.
Stela, cum te mai simti?

Cu spatele, deocamdata, nu mai am probleme. Asta si pentru ca nu am mai facut efort. In schimb, mana stanga continua sa ma supere. Am facut tratament la Eforie Nord, dar in zadar. Ma doare continuu, nu o pot folosi la nimic.
Ti-e dor de sala de gimnastica?

Daca as spune ca nu, as minti. Gimnastica a fost si este viata mea. Merg din cand in cand la sala de gimnastica din Sibiu, dar nu fac antrenamente propriu-zise. Ma joc, fac miscare, imi place sa alerg in jurul salii.

Te tenteaza sa revii la lot?


Deocamdata este foarte greu.

Am luat si in greutate, durerile la mana nu m-ar lasa sa lucrez cum trebuie si, sunt sigura, daca as face din nou efort, ar reaparea si problemele la coloana. Patru aparate, cu siguranta, nu as mai putea face, dar doua mi-ar placea. As putea concura la barna si paralele. Am vorbit insa despre acest lucru cu domnul Stoica (n.r. - Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica), iar dansul mi-a zis ca nu pot reprezenta Romania pentru numai doua aparate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.