Sport 15 Mai 2009 01:13
Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai trebuie sa invinga pe FC Timisoara, in conditiile in care gruparea de pe Bega ar trece pe primul loc al clasamentului, daca va primi inapoi cele 6 puncte cu care a fost penalizata de FIFA.
"Cu Timisoara va fi un meci foarte important, nu avem alta varianta decat victoria. Alt rezultat nu ne avantajeaza, pentru ca Timisoara are sanse sa-si ia cele 6 puncte inapoi, pe care chiar merita sa le recastige. Sunt sigur ca vom invinge duminica, dar nu stiu daca e un meci decisiv pentru titlu, sa nu uitam ca vom juca apoi cu Urziceniul", a spus tehnicianul, care a completat ca "ar fi riscant sa-l folosesc pe Dolha, pentru ca ar fi pacat sa se reaccidenteze", citeaza NewsIn.

Rednic s-a referit si la decizia oficialilor celor doua cluburi, care l-au ales pe Alexandru Tudor pentru a arbitra partida: "Pana acum am fost condusi bine de brigazile straine, atat la meciul cu CFR Cluj, cat si la cel cu Steaua. Tudor este un arbitru foarte bun, iar daca cei din conducerile celor doua cluburi au hotarat asa, nu avem ce face".

In derby-ul de duminica, tehnicianul nu se va putea baza pe Bratu, Pulhac, Blay, Malick si Lobont, care se recupereaza in urma unor accidentari, dar nici pe Torje si Izvoranu, suspendati pentru cumul de cartonase galbene. In schimb, Rednic ii va putea folosi pe Zicu si Ze Kalanga, refacuti, si pe Simao, care si-a ispasit etapa de suspendare, contra Stelei.

Portarul Emilian Dolha, care s-a accidentat in meciul cu CFR Cluj, a afirmat ca medicii i-au dat acceptul sa se antreneze: "Ma simt bine ca pieton, dar nu am trecut deloc pe teren, am facut doar alergari si bicicleta. Doctorii din Serbia mi-au spus ca sunt bun de antrenament, dar e decizia antrenorului daca ma va folosi sau nu".

Mijlocasul Gabriel Bostina a tinut sa remarce importanta meciului cu FC Timisoara: "E un meci decisiv cu Timisoara. Pentru noi, meciul care urmeaza este cel mai important. Nu e nicio tensiune la echipa, poate doar concentrare, in niciun caz tensiune."

La antrenamentul desfasurat joi seara, pe stadionul Dinamo, Dolha s-a antrenat separat de restul lotului, iar Papa Malick a facut doar alergari usoare. In schimb, Pulhac, Zicu si Ze Kalanga s-au antrenat alaturi de ceilalti dinamovisti.

Dinamo va intalni formatia FC Timisoara duminica, de la ora 20:30, intr-un meci din etapa a 31-a a Ligii I. Dinamo este liderul campionatului, cu 62 de puncte, in timp ce FC Timisoara ocupa locul 3, cu 58 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.