Sport 15 Mai 2009 01:08
Sorin Matei a fost reales, joi, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Atletism, in cadrul Adunarii Generale Ordinare, dupa ce a primit 158 de voturi din partea delegatilor prezenti la sedinta.
Pentru postul de presedinte au candidat Sorin Matei si Doina Melinte, fosta campioana olimpica la Los Angeles, in 1984. La numaratoare s-au inregistrat 188 de voturi, dintre acestea 158 au fost pentru Sorin Matei, 28 au mers catre Doina Melinte, iar doua au fost anulate, infrormeaza NewsIn.

Cursa pentru un post de vicepresedinte a fost si ea destul de stransa. Cei patru vicepresedinti alesi sunt Gabriela Szabo (145 de voturi), Traian Badea (132 de voturi), Nicolae Curta (100 de voturi) si George Boroi (97 de voturi). In cursa pentru unul din cele patru posturi s-au mai aflat Violeta Beclea, Eleodor Rosca si Corina Tifrea.

Tot in cadrul Adunarii Generale a FRA de joi au fost alesi si membrii Consiliului Federal, dar si cei ai Comisiei de Cenzori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.