Sport 15 Mai 2009 17:13
Patronul FC Arges, Cornel Penescu, a fost adus, joi, la sediul DNA Pitesti, pentru audieri. Tot ieri, pragul sediului DNA Pitesti a mai fost trecut de Florin Prunea, tusierul Florin Stanescu si presedintele clubului FC Arges, Cristian Minca.
UPDATE [4] Cornel Penescu a iesit din sediul DNA dupa aproape zece ore

Finantatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a iesit din sediul DNA joi seara, dupa aproape zece ore, timp in care a asistat la o perchezitie electronica a unor calculatoare si DVD-uri ridicate de la sediul hipermarketului PIC si de la clubul FC Arges, informeaza NewsIn. Penescu nu a facut nici o declaratie la iesirea din sediul DNA Pitesti.

Aparatorul lui Penescu a depus joi o cerere de eliberare sub control judiciar, care se va judeca astazi.


UPDATE [3] Presedintele clubului FC Arges, Cristian Minca, a iesit din sediul DNA Pitesti dupa aproape 7 ore

Presedintele clubului FC Arges, Cristian Minca, a iesit din sediul DNA Pitesti dupa aproape sapte ore si a declarat ca va mai fi chemat la audieri si saptamana viitoare, transmite corespondentul NewsIn.

"O sa mai fiu chemat joi. Nu stiu daca sunt invinuit. Am fost chemat pentru cercetari. Nu mi se pare in regula, dar probabil suntem cel mai periculos club din Romania. L-am vazut pe domnul Penescu. Ne-am salutat din priviri, dar nu am putut vorbi, pentru ca nu am fost lasati. Probabil ca mi s-au ascultat telefoanele, dar nu neaparat mie, ci si prin intermediul persoanelor care m-au contactat", a spus Minca la iesirea din sediul DNA.


UPDATE [2]: Florin Prunea a parasit sediul DNA dupa noua ore de audieri


Directorul departamentului de Relatii Internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a parasit sediul DNA Pitesti joi, in jurul orei 16.50, dupa aproximativ noua ore de audieri, informeaza NewsIn. Oficialul FRF a precizat la plecare ca a durat atat de mult pentru ca a mai fost audiat si altcineva inaintea lui.

"Voi veni oricind daca vor fi solicitat. Am venit sa dau o declaratie. Am stat atat de mult pentru ca a mai fost audiat altcineva inaintea mea. M-au chemat sa dau declaratii legate de regulamentul de fotbal", a spus Prunea.

Directorul departamentului de Relatii Internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a mai adaugat ca nu a avut loc nici o confruntare cu patronul Cornel Penescu, asa cum se vehicula.


UPDATE [1] Tusierul Florin Stanescu a iesit de la sediul DNA dupa doua ore si jumatate

Arbitrul asistent Florin Stanescu a parasit, joi, sediul DNA Pitesti, dupa aproximativ doua ore si jumatate de audieri, fara sa faca declaratii, informeaza NewsIn. Tusierul Florin Stanescu a ajuns la DNA joi dimineata, in jurul orei 9.30. El a arbitrat partidele Unirea Urziceni-FC Arges, terminata cu scorul 3-2, si Gloria Bistrita-FC Arges, 2-0, amandoua din turul campionatului, iar in retur a fost arbitru asistent la FC Arges-Gloria Bistriata terminata cu scorul 2-1.


Penescu a fost adus la DNA in jurul orei 9.30, sub escorta. La momentul aducerii lui Penescu in sediul DNA se mai aflau Florin Prunea, directorul departamentului de Relatii Internationale al Federatiei Romane de Fotbal. Numele lui Prunea a aparut in stenogramele convorbirilor telefonice interceptate de catre anchetatori. Potrivit unor surse judiciare citate de NewsIn, Penescu a fost adus in vederea unei confruntari cu Prunea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.