Sport 14 Mai 2009 23:51
Fostul mijlocas al CS Otopeni, Gigel Coman, este cercetat penal dupa ce, in urma cu cateva zile, a fost prins baut la volan, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul Politiei Capitalei.
Potrivit surselor, Gigel Coman a fost oprit in noaptea de 3 spre 4 mai de agentii de circulatie dupa ce ar fi savarsit o contraventie in trafic, iar comportamentul sau a atras testul cu aparatul de testat alcoolemia.

Rezultatul a fost de 0,43 miligrame de alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care Gigel Coman a fost condus la Institutul de Medicina Legala pentru a i se recolta probe biologice.

De regula, valoarea inregistrata se dubleaza la analiza sangelui, astfel ca agentii de circulatie i-au intocmit lui Gigel Coman dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Contactat telefonic, fostul fotbalist a negat ca ar fi cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, insa surse citate au precizat ca acesta conducea un BMW la momentul respectiv si ca totul s-a petrecut in zona Piata Muncii din sectorul 3 al Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.