Sport 14 Mai 2009 23:41
Londonezii vor fi judecati de Comitetul Executiv al UEFA, din cauza comportamentului jucatorilor fata de arbitru, la finalul meciului cu FC Barcelona.
Asaltul colectiv al fotbalistilor lui Chelsea asupra arbitrului norvegian Tom Henning Ovrebo, la sfarsitul partidei de Liga Campionilor, cu FC Barcelona, nu va ramane nepedepsit, Comitetul de disciplina al UEFA urmand sa ia in discutie sanctiuni impotriva gruparii londoneze.

Conform cotidianului “The Guardian”, acestea pot merge pana la excluderea, pentru un an, din Liga Campionilor, Comitetul Executiv al UEFA urmand sa ia o decizie in acest sens saptamana viitoare, cand vor fi judecate si excesele comise tot atunci de Didier Drogba si Michael Ballack.

Este astfel pusa in pericol inclusiv aducerea pe banca tehnica a italianului Carlo Ancelotti, pe care atat prea italiana, cat si cea engleza il dau ca sigur, din vara, pe Stamford Bridge, el semnand se pare un precontract cu gruparea lui Abramovic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.