Sport 14 Mai 2009 23:21
Clubul german Bayern Munchen a anuntat miercuri ca tehnicianul olandez Louis van Gaal a semnat un contract pentru doi ani, valabil de la 1 iulie, informeaza AFP.
Oficialii lui Bayern au fost miercuri in Olanda pentru a discuta ultimele detalii cu reprezentantii lui AZ Alkmaar, care au acceptat ca Van Gaal sa-si incheie contractul la 30 iunie 2009, inainte de termenul fixat. In semn de multumire, Bayern a acceptat ca in vara anului viitor sa dispute un meci amical cu echipa olandeza, informeaza NewsIn.

"Suntem foarte multumiti de Van Gaal, care are experienta si sper sa obtina rezultate cat mai bune la Bayern", a spus Karl-Heinz Rummenigge.
Antrenorul olandez a castigat in acest sezon titlul de campion al Olandei alaturi de AZ Alkmaar, iar in cariera a mai pregatit pe Ajax, Barcelona si nationala Olandei.

FC Bayern Munchen a renuntat de curand la serviciile lui Jurgen Klinsmann, care a fost inlocuit pana la finalul sezonului de Jupp Heynckes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.