Sport 14 Mai 2009 23:17
Noul selectioner al nationalei de fotbal, Razvan Lucescu, a anuntat miercuri ca fundasul lui Inter, Cristian Chivu, va ramane in continuare capitanul nationalei, punand capat astfel speculatiilor aparute de presa, care in ultimul timp a vehiculat ca Adrian Mutu va purta banderola in mandatul sau.
"Este clar ca va fi Chivu capitanul nationalei. Pe doi este Adrian Mutu, iar pe 3, din punctul meu de vedere, este Mirel Radoi", a declarat Razvan Lucescu, miercuri, la Sport.ro.

Tehnicianul i-a vizitat la sfarsitul saptamanii trecute pe cei doi internationali in Italia si a vorbit la telefon cu un alt jucator din Serie A, Paul Codrea, de la Siena.

Un alt jucator cu care Razvan Lucescu a discutat este Mirel Radoi, pe care selectionerul l-a contactat de doua ori, atat inainte, cat si dupa fractura de piramida nazala pe care a suferit-o. De altfel, tehnicianul a promis ca ii va vizita pe internationali prin rotatie, aproape in fiecare weekend, in care timpul ii va permite, informeaza NewsIn.

Altfel, noul selectioner a anuntat ca va folosi ca sistem de joc formula 4-4-2, "cu mici modificari", specifice de la meci la meci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.