Sport 14 Mai 2009 15:16
Reprezenantii lui Chelsea Londra au ajuns la un acord verbal cu tehnicianul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, care va semna un angajament valabil pe trei sezoane cu gruparea de pe Stamford Bridge, unde ar urma sa ajunga si elevii sai, Andrea Pirlo si Ricardo Kaka
Una dintre conditiile pe care Ancelotti i le-ar fi pus patronului lui Chelsea, Roman Abramovici, este aceea de a-i aduce la vicecampioana Europei pe doi dintre jucatorii sai de la AC Milan, Andrea Pirlo si Ricardo Kaka, informeaza NewsIn.

Zvonurile privitoare la o posibila despartire a fostului tehnician al Parmei si al lui Juventus de formatia rossonera au prins si mai mult contur dupa ce patronul clubului milanez, Silvio Berlusconi, a declarat recent ca Ancelotti este principalul responsabil pentru ratarea titlului in Serie A.
In ciuda speculatiilor pe marginea viitoarei sale destinatii, antrenorul lui AC Milan a reiterat ca doreste sa ramana la actuala sa echipa cel putin pana la finalul contractului, scadent in iunie 2010.

Chelsea, locul trei in Premier League si fara nicio sansa la titlu cu doua etape inaintea finalului de sezon, va fi antrenata pana la finele stagiunii de tehnicianul olandez Guus Hiddink, care pregateste in paralel si nationala Rusiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.