Sport 14 Mai 2009 13:17
Capitanul lui FC Liverpool, Steven Gerrard, a fost votat, marti, de catre Asociatia Jurnalistilor de Fotbal (FWA), jucatorul anului in Premier League, distinctie care in 2008 i-a revenit internationalului portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo
"Evolutiile lui Gerrard in acest sezon au fost de cea mai buna calitate. Suntem onorati sa-i acordam acest premiu celui care este unul dintre cei mai talentati fotbalisti ai generatiei sale", a spus presedintele FWA, Steve Bates, informeaza NewsIn.

Steven Gerrard (28 de ani) a fost urmat in clasamentul jurnalistilor britanici de jucatorii lui Manchester United, Wayne Rooney si Ryan Giggs, cel care a fost desemnat recent de Asociatia Fotbalistilor Profesionisti din Premier League fotbalistul anului in campionatul Angliei.

Capitanul lui Liverpool va primi premiul, care in urma cu un an i-a fost decernat lui Cristiano Ronaldo, in cadrul unei gale ce va avea loc la data de 29 mai, cu o zi inainte sa-si serbeze cea de-a 29-a aniversare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.