Sport 13 Mai 2009 23:24
Patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, marti, ca gruparea rossonera a irosit toate obiectivele acestui sezon din cauza tehnicianului Carlo Ancelotti, pe care il acuza ca in mai multe randuri nu a fost inspirat in alcatuirea echipei, informeaza Gazzetta dello Sport.
"Ancelotti este responsabil pentru pierderea campionatului. De multe ori nu am folosit tactica adecvata. Avem in componenta multi jucatori tehnici ale caror calitati nu au fost puse in valoare asa cum ar fi trebuit. Mai mult, am pierdut destule partide din cauza golurilor pe care le-am primit pe finalul intalnirilor", a spus Berlusconi.

Vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a refuzat sa comenteze afirmatiile presedintelui formatiei de pe San Siro: "Din pozitia in care ma aflu, nu doresc sa comentez declaratiile patronului nostru. Am mai spus si o sa repet ca pana la finalul sezonului nu voi vorbi despre aceste lucruri".

Cu trei etape inainte de finele campionatului italian, AC Milan ocupa pozitia secunda in clasament, la 7 puncte in spatele liderului Inter. Cu toate ca gruparea rossonera nu a mai cucerit titlul in Serie A din 2004 si va termina, cel mai probabil, si aceasta campanie fara niciun trofeu, Carlo Ancelotti a declarat ca isi doreste sa continue si in sezonul urmator pe banca tehnica a clubului patronat de Berlusconi.
"Echipa traverseaza o perioada buna si va incheia sezonul de o maniera satisfacatoare. In ceea ce ma priveste, vreau sa raman aici si in sezonul urmator, deoarece consider ca la AC Milan poti obtine cel mai usor performanta in Europa", a spus fostul tehnician al Parmei si al lui Juventus.

In ultima vreme, publicatiile sportive din Italia si Anglia au speculat pe marginea unei posibile plecari a lui Ancelotti la Chelsea Londra, formatie pe care ar urma sa o preia din vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.