Anuntarea echipei pe care o va antrena Gheorghe Hagi (foto) din aceasta vara se amana din motive bine intemeiate. Cu toate ca pentru "Rege" exista cel putin doua oferte clare din strainatate, foarte tentante din punct de vedere financiar, principala cauza a acestei tergiversari pare a fi legata de primirea unui raspuns din partea... magnatului anglo-indian Lakshmi Mittal! Primul vizat de catre noul boss al divizionarei A Otelul Galati este chiar Gica Hagi, alaturi de care ar urma sa vina la malul Dunarii si nu mai putin de 11 fotbalisti, printre care si Florin Cernat (Dinamo Kiev).

Lakshmi Mittal urmeaza sa aprobe, in aceste zile, la Londra, un plan referitor la "injectia" financiara majora pe care patronul fostului Combinat Sidex Galati (actualmente Mittal Steel) ar urma sa o faca la echipa galateana de fotbal, suma totala a investitiilor in urmatorii cinci ani fiind, se pare, de 57 milioane de euro! Indienii vizeaza transformarea Otelului intr-o forta europeana, in urmatorii trei ani dorindu-se castigarea titlului si accederea in grupele Ligii Campionilor.

Prezent sambata la Breaza, unde a avut loc turneul de golf "BMW International Golf Cup 2005", Gica Hagi a lasat loc la o multime de interpretari vizavi de viitoarea sa destinatie: "Trebuie sa ma gandesc foarte bine inainte sa ma intorc acasa, este o decizie importanta pentru mine si familia mea. Oricum, daca ar fi sa revin, nu o sa ma intorc de azi pe maine. Daca nu va fi definitiva intoarcerea, atunci va fi pe lunga durata".

Intrebat la ce echipa de Divizia A ar putea antrena, Hagi a spus: "Oricare. Am jucat pentru Romania si ma consider al Romaniei. Nu am oferte de la Dinamo si Rapid, poate o sa ajung unde nu va ganditi!" Varianta Steaua nu mai exista, Protasov fiind alesul. Asadar, cunoscand prietenia cu Giovanni Becali si faptul ca, la finele campionatului trecut, fostul procurator s-a aratat interesat de a reprezenta interesele tuturor jucatorilor de la Galati, raspunsul nu poate fi decat unul singur: Otelul!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.