Sport 13 Mai 2009 16:02
Tribunalul Arges a respins, marti, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a masurii arestarii preventive in cazul arbitrului Aurelian Bogaciu
Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore. Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv in noaptea de 29 spre 30 aprilie, de DNA Pitesti, pentru luare de mita, in scandalul de coruptie din arbitraj, fiind acuzat ca a primit o suma de bani si ca a acceptat cazarea gratuita la hotel, in schimbul unui ajutor pe care urma sa-l dea echipei de fotbal FC Arges. mandatul de arestare al lui Bogaciu expira la 29 mai, informeaza NewsIn.

Curtea de Apel Pitesti judeca, marti, recursul inaintat de procurorii DNA privind decizia Tribunalului Arges de a nu prelungi mandatele de arestare pentru cinci dintre inculpatii din dosarul coruptie din arbitraj. Decizia de luni,11mai, a Tribunalului Arges de respingere a propunerii procurorilor DNA de prelungire a mandatelor de arestare preventiva pentru cei cercetati in scandalul de coruptie din fotbal se aplica pentru cinci inculpati: Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Marcel Lica, Liviu Facaleata, Cristian Libertatu.

In cazul arbitrului Aurelian Bogaciu cauza s-a disjuns, avocatul lui solicitand amanarea discutarii cazului, pentru a putea studia dosarul, intrucat, tot luni, s-a judecat, la Curtea de Apel, recursul depus de clientul sau impotriva respingerii cererii de eliberare sub control judiciar. Instanta a amanat judecarea prelungirii mandatului de arestare preventiva a arbitrului Aurelian Bogaciu pentru marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.