Sport 12 Mai 2009 23:12
Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo, a fost rezervata atunci cand a comentat decizia lui Marian Dragulescu de a se reapuca de gimnastica.
Lipa a declarat ca nu stie daca sportivul mai poate ajunge la cel mai inalt nivel.

"Este greu de spus daca Marian va reusi sa revina acolo sus unde ne-am obisnuit cu el. Nu putem spune de acum asta. Nici mie nu mi-a dat nimeni sanse atunci cand am revenit in canotaj, dar am reusit ca castig o medalie olimpica. Acum totul depinde de el. Marian are si o varsta care inca ii permite sa faca performanta, dar vom vedea ce va fi. Stiu ca are si probleme de sanatate si ramane de vazut cum se va descurca cu ele“, a spus fosta canotoare. Ea a dezvaluit ca Dragulescu a luat decizia de a reveni in gimnastica dupa ce i-a cerut sa se hotarasca daca vrea sa activeze in cadrul clubului ca antrenor sau ca sportiv: “

Am discutat cu el, pentru ca la noi, la club, el figureaza in continuare ca sportiv, iar el activa deja ca antrenor. I-am cerut sa se gandeasca bine si sa hotarasca ce vrea sa faca in continuare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.