Sport 12 Mai 2009 23:01
Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, luni, ca derby-ul cu Steaua va fi important pentru ambele echipe, in care absentele isi vor spune cuvantul si afirma ca ar fi multumit si cu un egal pe terenul rivalei din Ghencea.
"Sincer sa fiu, m-as multumi si cu un rezultat de egalitate in Ghencea. Va conta faptul ca lipseste Dorin Goian de la Steaua, dar si de la noi va absenta Vasile Maftei, care a luat un galben usor in meciul precedent. Ne va lipsi Maftei, dar ma bucur ca va reveni pe teren Stefan Mardare", a spus Hizo, citat de NewsIn.

De partea cealalta, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, si-ar dori ca derby-ul cu Rapid sa fie mai disputat decat cel cu Dinamo, despre care sustine ca a fost marcat de presiune. "Sper ca meciul cu Rapid sa fie altfel, sa fie diferit de precedentul derby. Multi au spus ca Steaua-Dinamo nu a fost un meci spectaculos, dar asta s-a intamplat si din cauza situatiei actuale a clubului. S-a jucat prudent, pentru ca a contat mai mult rezultatul decat spectacolul. Important e ca noi sa castigam restul meciurilor", a afirmat oficialul ros-albastrilor.

Meciul dintre Steaua si Rapid, din etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00 si va fi transmis de Antena 1.

Pe de alta parte, oficialul Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a spus ca formatia din Banie nu poate fi retrogradata: "Universitatea Craiova este inca in Liga I si se bate la un loc de cupa europeana. Nu e nimic rau in faptul ca unii oameni au mers si au protestat pentru echipa. Au mers si ei la cumparaturi in Elvetia si au profitat de ocazie ca sa protesteze. Mi-e greu sa cred ca am putea fi retrogradati si vreau sa cred ca suntem in regula din toate punctele de vedere. Eu ma gandesc doar la momentul in care voi merge la tragerea la sorti pentru cupele europene".

Hizo, Argaseala si Balaci au fost prezenti luni la sediul FRF, acolo unde s-a desfasurat Adunarea Generala Ordinara a forului condus de Mircea Sandu. La Adunarea Generala a FRF au participat 207 dintre cei 296 de reprezentanti ai membrilor afiliati, insa dintre acestia 18 au fost propusi pentru dezafiliere. Sedinta a fost condusa de membrii Comitetului Executiv si la lucrari a participat si Octavian Belu, secretarul de stat al MTS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.