Sport 12 Mai 2009 12:10
Capitanul lui Juventus Torino si totodata golgheterul all-time al clubului, Alessandro Del Piero, a bifat in partida de duminica seara cu AC Milan a 600-a prezenta pentru gruparea bianconera in toate competitiile, informeaza Gazzetta dello Sport.
Internationalul italian in varsta de 34 de ani a inceput partida de pe San Siro din postura de rezerva, iar in minutul 74 l-a inlocuit pe brazilianul Amauri, relateaza NewsIn.

Del Piero evolueaza pentru pentru Juventus din 1993, an in care a fost cumparat de la Padova. In cele aproape 16 sezoane pe care le-a petrecut in tricoul formatiei torineze, atacantul a marcat 260 de goluri, record absolut al clubului, si a strans 600 de meciuri in toate competitiile.

"Pinturicchio" se afla la 49 de prezente de recordul de aparitii in Serie A al lui Giampiero Boniperti, care a strans 478 de jocuri in tricoul "Batranei Doamne", doar in campionat.

Juventus a remizat, duminica, in deplasare, pe terenul lui AC Milan, scor 1-1, si a ramas pe locul 3 in campionatul Italiei, la 4 puncte in spatele gruparii rossonere, la trei etape pana la finalul stagiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.