Sport 11 Mai 2009 11:02
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, sustine ca formatia sa a facut in derby-ul cu Steaua cel mai slab meci din acest retur, insa s-a declarat multumit de punctul obtinut pe terenul marii rivale.
"A fost un joc echilibrat, iar rezultatul a fost normal. Am avut si putina sansa, ca si ei la gol. Sunt multumit de rezultat, am avut probleme in toate compartimentele, jucatorii au fost obositi, insa au trecut peste toate problemele si au facut un joc bun", a declarat Rednic, care s-a declarat, in schimb, nemultumit de evolutia echipei. "Nu ne-a iesit jocul nostru de pase, nu ne-am creat ocazii, poate si din cauza adversarului. Nu stiu de ce am jucat cu teama. In repriza a doua ne-am mai revenit, dar nu suficient. Noi suntem echipa de pe locul intai si trebuie sa aratam ca atare. Nu sunt multumit de joc, eu cred ca a fost cel mai slab meci al nostru din acest retur", a spus antrenorul dinamovistilor, potrivit NewsIn.

Rednic a anuntat ca Dinamo se concentreaza deja pentru meciul cu Timisoara, din etapa urmatoare. "Nu putem uita ce s-a intamplat in ultimul meci, avem o revansa de luat. Campionatul se joaca, mai sunt patru etape. Nu stiu de ce o scoateti pe Timisoara din calcule. Cel mai important meci pentru noi este cel cu Timisoara", a spus tehnicianul alb-rosiilor, care a admis insa ca principala adversara a echipei sale este Unirea Urziceni, pentru ca se afla pe locul 2.

Tehnicianul s-a referit si la portarul Matache si a precizat ca nu ii reproseaza nimic in acest meci, apreciind totodata evolutia acestuia. Cat priveste portarii nou veniti, Rednic a anuntat: "Eu nici nu i-am vazut, eu sunt multumit de Matache. Era un risc sa incep meciul cu alt portar. In urmatoarele meciuri Matache va apara si mai bine. Ceilalti vor pleca de unde au venit".

Steaua si Dinamo au remizat, vineri, scor 1-1, in derby-ul etapei a 30-a a Ligii I, in care oaspetii au reusit egalarea cu doua minute inainte de final dupa ce Petre Marin a deviat mingea trimisa de Claudiu Niculescu din lovitura libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.