Sport 8 Mai 2009 16:30
Patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Akhmetov, a declarat, vineri, ca succesul pe care echipa sa l-a obtinut in meciul cu Dinamo Kiev, scor 2-1, din mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA, i se datoreaza intr-o mare masura tehnicanului roman Mircea Lucescu
"Sunt foarte bucuros ca am reusit aceasta performanta. As dori sa-l felicit in primul rand pe antrenor, pentru increderea si determinarea sa. Toamna trecuta, Mircea Lucescu a fost supus unei presiuni enorme, dar ne-a demonstrat tuturor ca este o persoana puternica. Ii sunt recunoscator pentru ca a ajutat echipa sa obtina o performanta istorica. Am dovedit in teren ca meritam sa disputam finala competitiei", a spus Akhmetov, care la pauza, cand tabela de marcaj indica scorul de 1-0 pentru gazde, a marsturisit ca a parasit "din supertitie" arena Olimpiski, informeaza NewsIn.

Sahtior Donetk, la care internationalul roman Razvan Rat a fost integralist, a trecut, joi, pe teren popiu, de Dinamo Kiev, scor 2-1, si s-a calificat in finala Cupei UEFA, dupa ce in tur cele doua formatii au remizat, scor 1-1.

In ultimul act al intrecerii, programat la data 20 mai, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, echipa pregatita de Mircea Lucescu va intalni gruparea germana Werder Bremen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.