Sport 8 Mai 2009 14:52
Clubul italian AC Milan va organiza la Bucuresti, in perioada 29 iunie-3 iulie, in parteneriat cu echipa Sportul Studentesc, programul Milan Junior Camp, eveniment cu ocazia caruia 200 de copii din Romania, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, vor fi instruiti de antrenorii gruparii rossonere.
"De ani de zile, AC Milan a intentionat sa desfasoare astfel de activitati in Romania. 200 de copii romani vor avea oportunitatea sa se pregateasca sub indrumarea antrenorilor nostri. Participantii vor fi impartiti in grupe de varsta si aptitudini si vor purta echipamentul clubului nostru. La final, doi dintre ei vor fi selectati pentru a se pregati o perioada de timp la Milano, alaturi de grupele de juniorii ale lui AC Milan", a afirmat managerul general al World Camp International, Marco Schembri.

Fostul atacant al formatiei patronate de Silvio Berlusconi, Daniele Massaro, actualmente director de Relatii Publice in cadrul clubului, a vorbit la randul sau despre scopul programului Milan Juior Camp: "Am lansat acet proiect pe cinci continente, iar acum a venit momentul sa ajungem si in Romania. Ne aflam aici deoarece noi credem cu tarie in talentul si pasiunea pentru fotbal ale acestei tari. Daca in timpul evenimentului, vom remarca copii cu talent deosebit, ii vom urmari cu atentie, oferindeu-le posibilitatea de a intra in marea familie rossonera. La acest program vor participa si 10 copii din Italia, care au avut de suferit din cauza cutremului din zona Abruzzo".

Oficialii lui AC Milan au mai precizat ca au ales divizionara secunda Sportul Studentesc ca partener al acesui program, deoarece "este o echipa care crede, investeste si promoveaza tinerii fotbalisti".

Eveninentul se va desfasura pe Stadionul FC Sportul Studentesc din Complexul Regie, in perioada 29 iunie-3 iulie, si sunt asteptati 200 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, atat baieti, cat si fete. Detalii suplimantare referitoare la inscriere si participare vor fi puse la dispozitia publicului incepand cu data de 15 mai, pe site-ul oficial al Intesa Sanpaolo Bank, sponsorul principal al acesui program.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.