Sport 8 Mai 2009 14:20
Fanii dinamovisti au primit in cele din urma de la Steaua cele 676 de tichete pentru derby, si nu 1.260 asa cum era stabilit in protocolul semnat intre cele doua grupari inaintea partidei din turul campionatului, a declarat, vineri, pentru NewsIn, ofiterul de presa al lui Dinamo, Ionel Culina
Finantatorul Stelei, Gigi Becali a luat decizia, joi, de a permite galeriei dinamoviste sa asiste la derby, cu toate ca in urma atacului cu pietre asupra autocarului ros-albastrilor, conducerea gruparii din Ghencea intentiona sa nu-i primeasca pe fanii ros-albilor pe stadion.

Autocarul Stelei a fost atacat marti, la iesirea din Bucuresti, cu pietre, iar oficialii ros-albastri au spus ca persoana care a spart geamul si l-a lovit pe Golanski este un suporter dinamovist. Meciul este considerat unul cu un grad de risc foarte ridicat si, tocmai de aceea, Steaua considera ca prezenta fanilor dinamovisti pe stadion ar fi putut inflama si mai mult spiritele.
Derby-ul Steaua-Dinamo, din etapa a 30-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.