Sport 8 Mai 2009 13:26
Antrenorul gruparii Rapid, Viorel Hizo, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca gruparea de sub podul Grant poate obtine o clasare buna la finalul campionatului doar daca va avea un parcurs excelent in campionat, care sa culmineze cu victorii contra Stelei si Universitatii Craiova
"La Buzau vom avea un joc dificil chiar daca intalnim echipa de pe ultimul loc, dar s-a vazut ce bine a jucat Gloria cu Steaua. Speram sa jucam bine si sa castigam, iar daca vom reusi acest lucru si in urmatoarele etape sunt sanse sa terminam in primele sase formatii. Sunt jocuri intre echipele din fruntea clasamentului si orice este posibil. Jucam cu Steaua si Craiova, toate jocurile sunt decisive pentru noi, pentru ca in toate sunt 3 puncte puse la bataie", a spus Viorel Hizo.

Tehnicianul a vorbit si despre situatia lui Bozovic, jucator care a parasit echipa pentru ca nu i-a fost achitata chiria apartamentului si care "nu vrea sa accepte dialogul cu clubul in acest moment". De asemenea, Hizo nu a putut fi de acord cu decizia portarului Andrade de a pleca in Brazilia pentru a-si asista sotia la nastere: "Mi se pare anormal ca jucatorul sa plece in tara sa in timpul campionatului. Este anormal acest lucru la o echipa din primele 7. Nu am ce sa discut cu el, amenzile nu rezolva nimic. Trebuie sa gasim metode pentru a-i constientiza pe jucatori ca nu este bine".

Pentru meciul cu Gloria Buzau, antrenorul giulestenilor nu se va putea baza pe Perja, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, in locul sau Hizo anuntand ca va reintra Maftei. Totodata, pentru deplasarea din Crang, Mejolaro "Pitbull" si Mardare sunt incerti. Vestea buna pentru Hizo ar fi ca Cesinha a inceput sa se antreneze normal cu echipa si este posibil sa fie folosit contra gruparii buzoiene.

Tehnicianul alb-visiniilor a vorbit si despre starea de spirit care predomina relatia dintre jucatori si conducere: "Jucatorii au o psihologie a lor. Cand castiga este bine, dar cand pierd apar probleme intre ei, dar si intre ei si antrenori, si intre ei si conducere. Eu nu am jucatori favoriti, tot ce vreau este ca intre noi sa existe o relatie de respect".

Altfel, Hizo a comentat pe un ton ironic si incidentul atacului cu pietre asupra autocarului Stelei in zona Afumati: "O sa evitam sa mergem prin acea zona, vom merge prin alta parte".

Rapid va intalni Gloria Buzau, sambata, in deplasare, de la ora 21:00, intr-un meci din etapa a 30-a a Ligii I


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.