Sport 8 Mai 2009 03:01
Noul tehnician al Rapidului, Viorel Hizo, este multumit de rezultatul obtinut de echipa sa (3-0 cu CS Otopeni) si de prestatia jucatorilor giulesteni in repriza secunda. "Am re-reredebutat la Rapid.
Ma bucur pentru rezultat, dar si pentru jocul din repriza a doua, pentru ca in prima repriza nu am realizat ce ne-am propus si am gresit mult de la mijloc in sus.

Avem multe probleme din cauza accidentarilor, dar ma bucur ca incet-incet reusim sa trecem peste ele, chiar si cu victorii la 3-0", a punctat Hizo. Tehnicianul echipei rapidiste s-a aratat incantat de tanarul atacant rapidist, Lucian Raduta, pe care l-a asemanat cu fostul varf de atac al giulestenilor Daniel Niculae.

"Raduta parca si seamana cu Daniel Niculae, atunci cand a debutat el cu Argesul. Lui sa nu-i fie frica pentru ca mie nu imi este teama sa-l folosesc titular pe Raduta", considera Hizo, care a adaugat ca ii va fi greu ca in aceste ultime etape ale Ligii I sa schimbe sistemul de joc.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.