Sport 8 Mai 2009 02:58
Fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei a devenit sperietoarea antrenorilor din Liga I. Gigi Becali, Adrian Mititelu si Marian Iancu lasa sa se inteleaga ca, din vara, vor apela la serviciile lui Victor Piturca.
Proaspat ramas somer, Victor Piturca nu duce lipsa de oferte din Liga I. Steaua, U Craiova si Poli Timisoara sunt formatiile care il doresc pe Piturca dupa incheierea campionatului. Deocamdata, ex-selectionerul nu vrea sa discute acest subiect, mai ales ca litigiul cu FRF nu a fost inca stins, in opinia sa fiind inca antrenor aflat sub contract.

Chiar daca federatia a plusat si i-a oferit compensatii financiare de 300.000 de euro pentru ruperea unilaterala a contractului, Piturca nu doreste sa semneze nimic pana cand fostii sai colaboratori, care nu au fost pastrati de Razvan Lucescu in staff-ul nationalei, nu primesc si ei niste bonusuri.

Profitand de tacerea lui Piturca, mai multi patroni au lasat sa se inteleaga ca au discutat cu acesta si ca sunt sanse mari ca din vara sa fie instalat la carma echipelor lor. Tonul a fost dat, normal, de Gigi Becali, bun prieten al antrenorului. “Steaua mi-a placut cel mai mult cum juca pe vremea lui Piturca. Mingea avea un traseu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.