Sport 8 Mai 2009 02:56
Suparati ca Manchester United i-a eliminat pe portughezi in sferturile Champions League, trei barbati au furat mai multe produse din magazin si s-au razbunat pe sora jucatorului.
Aproape ca nu trece o zi fara ca starul lui Manchester United sa nu se afle, voit sau nu, in centrul atentiei. Nici nu s-au stins ecourile dublei semnate pe Emirates, impotriva lui Arsenal, ca televiziunile lusitane aduc in atentie un furt surprins de camerele de supraveghere la un magazin din Funchal (insula Madeira).

Trei fani ai lui FC Porto, inca suparati de eliminarea echipei favorite, de catre “diavoli”, in sferturile Champions League, au decis sa se razbune pe starul nationalei portugheze. Acestia au furat din magazin palarii, curele, tricouri si alte obiecte, fapt care se poate vedea si pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, facute publice de RTP.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.