Sport 8 Mai 2009 19:20
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi ca a luat decizia de a permite galeriei dinamoviste sa asiste la derby, cu toate ca in urma atacului cu pietre asupra autocarului ros-albastrilor, conducerea gruparii din Ghencea intentiona sa nu-i primeasca pe fanii ros-albilor pe stadion.
"700 de bilete le vom oferi dinamovistilor, sa nu fie prea puternici. Consider ca dupa incidentul care s-a intamplat, trebuie sa fie mai putini dinamovisti la meci, pentru a nu fi prea periculosi. Dinamo are cei mai huligani suporteri. Daca aveau o galerie si niste oameni de onoare, atunci puteam vorbi de protocoale si de bilete mai multe", a spus Gigi Becali, la GSPTV.

Steaua si Dinamo aveau un protocol pentru bilete, semnat inaintea meciului din turul campionatului, iar pe baza acestuia stelistii au primit 676 de bilete la jocul din Stefan cel Mare, in timp ce dinamovistii aveau, teoretic, asigurate 1.260 de tichete la jocul din Ghencea.

Autocarul Stelei a fost atacat marti, la iesirea din Bucuresti, cu pietre, iar oficialii ros-albastri au spus ca persoana care a spart geamul si l-a lovit pe Golanski este un suporter dinamovist. Meciul este considerat unul cu un grad de risc foarte ridicat si, tocmai de aceea, Steaua considera ca prezenta fanilor dinamovisti pe stadion ar inflama si mai mult spiritele.

Derby-ul Steaua-Dinamo, din etapa a 30-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.