Sport 8 Mai 2009 16:28
Antrenorul principal al echipei FC Arges, Ionut Badea, a fost audiat, joi, la DNA Pitesti, in legatura cu scandalul de coruptie din arbitraj izbucnit in urma cu mai bine de trei saptamani
Ionut Badea a ajuns la sediul DNA Pitesti in jurul orei 13.00 si a stat la audieri circa doua ore, , informeaza corespondentul NewsIn.
"Este normal ca am fost chemat aici, este o procedura. Am fost chemat in calitate de martor. Nu cred ca voi mai fi chemat la DNA pentru explicatii si nu stiu sa fi fost aranjat vreun meci atata timp cat eu am pregatit pe FC Arges", a afirmat antrenorul la iesirea din sediul DNA.
El a mai spus ca a fost intrebat de procurori despe discutiile pe care le-a avut cu patronul despre echipa. " Mi-au mai pus si cateva intrebari despre discutiile pe care le purtam cu patronul despre echipa", a spus Badea.

La DNA Pitesti a fost audiat, joi si arbitrul asistent Daniel Demetrescu, cel care a fost asistent la meciul FC Arges - Universitatea Craiova. Demetrescu a stat in biroul procurorilor anticoruptie mai putin de o ora, iar la plecare a spus ca a fost citat in calitate de martor si ca nu stie daca vreun coleg de-al sau a luat bani pentru acel meci.

Arbitrul Aurelian Bogaciu ramane in arest, dupa ce, joi, Tribunalul Arges i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar.

Aceeasi decizie a fost luata si in cazul arbitrului Sorin Corpodean, a carui cerere de eliberare sub control judiciar a fost respinsa miercuri, iar cererea arbitrului Marcel Savaniu a fost respinsa marti de catre Tribunalul Arges.

In dosarul coruptiei din arbitraj au fost arestati finantatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin, arbitrii Sorin Corpodean, Marcel Savaniu, Aurelian Bogaciu si observatorul Marcel Lica si directorul hipermarketului PIC (detinut de fratii Penescu), Liviu Facaleata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.