Sport 8 Mai 2009 15:31
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, joi, ca derby-ul cu Dinamo este foarte important pentru elevii sai, iar acestia sunt foarte concentrati si se gandesc doar la varianta succesului
"Exista un singur gand inaintea acestui joc: victoria. Avem nevoie de ea, pentru ca mai sunt putine etape. Trebuie tratate foarte serios aceste ultime cinci jocuri, pentru ca vom juca impotriva unor echipe aflate in lupta pentru podium sau pentru cupele europene", a spus Lacatus, care a glumit atunci cand a fost intrebat daca Steaua va mai avea sanse la titlu in cazul unei infrangeri: "Vor fi 13 puncte intre noi si Dinamo, si 4 etape ramase, adica 12 puncte disponibile, deci va fi mai greu sa ne gandim la titlu", citeaza NewsIn.

Antrenorul spune ca nu are probleme de lot si va putea conta pe toti jucatorii, in afara lui Florin Lovin care este suspendat. Tehnicianul afirma ca in cazul unei victorii a lui Dinamo, titlul se va juca in continuare: "Cu siguranta Dinamo nu isi asigura titlul daca vor castiga cu noi. Uitati de o echipa, Unirea Urziceni, care este o contracandidata foate serioasa".

Marius Lacatus a spus ca se vorbeste prea mult despre ceea ce s-a intamplat cu autocarul Stelei si considera ca ar trebui sa se discute mai mult despre fotbal. Tehnicianul considera ca suporterii lui Dinamo nu ar trebui sa fie lasati pe stadion la derby daca se va dovedi ca cel care a aruncat cu pietre este fan al dinamovistilor, cu toate ca, in opinia sa, acest lucru va fi greu de demonstrat. "Nu suntem afectati deloc de faptul ca politia a venit in cantonament pentru a elucida acest caz. Jucatorii sunt concentrati la ceea ce au de facut si, bineinteles, ca daca in timpul liber avem langa noi organele abilitate, care incearca sa gaseasca vinovatul, e cu atat mai bine", a conchis Lacatus.

Derby-ul etapei a 30-a a Ligii I, dintre Steaua si Dinamo, se va disputa vineri, de la ora 21:00 si va fi transmis de Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.