Sport 8 Mai 2009 15:20
Pugilistul Ionut Gheorghe a declarat ca sentinta de trei ani de inchisoare cu suspendare il bucura si nu va face niciun recurs, chiar daca se considera nevinovat. Boxerul constantean, medaliat cu bronz la Olimpiada din Atena din 2004, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, de catre Judecatoria Constanta, pentru ucidere din culpa, in urma unui accident rutier pe care l-a produs in anul 2006 si care s-a soldat cu doi morti
"Nu voi face recurs, sunt bucuros pentru sentinta asta. Cu toate astea nu ma consider vinovat pentru ceea ce s-a intamplat, dar ma voi gandi tot timpul la familia celor doua victime, regret ca s-a intamplat asa", a spus Ionut Gheorghe, citat de NewsIn.

Boxerul constantean Ionut Gheorghe a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de catre Judecatoria Constanta, pentru ucidere din culpa, in urma unui accident rutier pe care l-a produs in anul 2006 si care s-a soldat cu doi morti.

Boxerul a fost condamnat si la plata sumei de 100.000 de euro, ca daune morale, celui care a supravietuit accidentului si trebuie sa plateasca si catre asigurator suma de 21.000 de lei.

Sentinta data de Judecatoria Constanta miercuri poate fi atacata cu recurs

Ionut Gheorghe a fost implicat, in anul 2006, intr-un accident de circulatie in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata, printre care si o fetita de 13 ani. Accidentul s-a produs in data de 15 octombrie in localitatea Ovidiu. Gheorghe a pierdut controlul masinii personale si a lovit in plin un autoturism Dacia in care se aflau trei membri ai unei familii. Martorii au declarat ca autoturismul pe care il conducea boxerul circula cu viteza mare.

In urma coliziunii, Daniela Gheorghe si fiica sa Oana si-au pierdut viata. Nicolae Gheorghe, tatal, a fost singurul care a scapat cu viata. Dupa mai bine de doi ani si jumatate, judecatorii au ajuns la concluzia ca pugilistul este vinovat. Singurul argument adus de Gheorghe in favoarea sa a fost expertiza tehnica a masinii, care insa nu a dovedit nici o defectiune.

Ionut Gheorghe a reusit in cariera sa sa cucereasca doua medalii imprtante. Este vorba despre bronzul de la olimpiada si despre inca o medalie de bronz, in 2006, la Campionatele Europene de box din Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.