Sport 7 Mai 2009 11:09
Politistii de la IPJ Ilfov se vor deplasa astazi la stadionul Steaua pentru a-i audia pe jucatorii echipei in legatura cu incidentul de marti, au declarat oficiali ai Politiei Ilfov
Jucatorii echipei Steaua au anuntat ca nu pot merge la sediul institutiei pentru a da declaratii, motiv pentru care conducerea Politiei a decis ca anchetatorii sa mearga personal la stadion, relateaza NewsIn.

Este vorba despre fotbalistii Stelei care s-au aflat in autocar in timpul incidentului de marti. Pantelis Kapetanos ar fi cel care il poate recunoaste pe atacator, au declarat surse din Politie.

12 persoane au fost audiate, marti, in legatura cu incidentul, iar alte cinci au fost interogate in cursul zilei de miercuri. Cercul suspectilor dupa audieri s-a restrans la doua persoane, care, potrivit unor surse din IJP Ilfov, ar fi suporteri Dinamo.

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa, marti, spre Buzau, a fost atacat cu pietre la iesirea din Bucuresti, iar fundasul Pawel Golanski a fost ranit la cap.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.