Sport 7 Mai 2009 00:17
Fostul campion mondial si european a decis sa se intoarca la lotul olimpic, el avand drept obiectiv o medalie la Mondialele de la Londra.
Marian Dragulescu nu a putut sta prea mult departe de sportul de performanta. Dupa patru luni in care si-a testat abilitatile de antrenor, pregatind juniorii clubului Dinamo, Marocanul a revenit in pregatire la lotul olimpic.

“La mijloc au fost nmotive personale care m-au determinat sa revin la antrenamente. Sigur, poate a contat si faptul ca antrenor al lotului national este Nicusor Pascu, cel cu care eu am lucrat la Timisoara, la lotul de juniori, dar decizia mi-a apartinut”, ne-a declarat Marian Dragulescu.

Liderul lotului masculin de gimnastica a revenit in sala inca de marti. “Deocamdata am luat-o usor. Lucrez la sol si sarituri, dar pe parcurs voi incerca sa fac si al treilea aparat: bara. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.