Sport 7 Mai 2009 00:13
Tehnicianul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, miercuri, dupa derby-ul cu CFR Cluj, pierdut cu 0-2, ca esecul reprezinta o lovitura grea pentru echipa sa in lupta pentru titlu, insa isi pastreaza increderea pentru ultimele cinci etape ale campionatului, transmite corespondentul NewsIn.
"In seara asta, sunt destul de suparat. Din pacate, am fost cei invinsi, iar pe undeva victoria celor de la CFR e meritata. Am avut cateva ocazii bune in primele minute, dar nu am marcat. CFR reprezinta o forta in fotbalul romanesc, are o posesie buna. Pana acum, a ratat cu usurinta multe oportunitati, dar acum a dat doua goluri. Nu plecam capul, eu cred in continuare in titlu, se mai pot intampla multe pana la final. Mai sunt 15 puncte puse in joc, diferenta e de cinci puncte, orice e posibil", a spus Balint, citat de Newsin.

Acesta sustine ca acum se gandeste doar la meciul cu Otelul, din etapa viitoare, pentru ca apoi echipa va trece peste o perioada destul de grea, cu doua meciuri pe saptamana. "Acum conteaza doar jocul cu Otelul, pe care trebuie sa il castigam. Scapam si de perioada asta, cu meciuri, sambata-miercuri. A fost aproape o luna cu foarte multe meciuri, nici ca jucator nu am prins asa ceva. Se acumuleaza o tensiune destul de mare, desi nu vreau sa caut scuze", a mai precizat tehnicianul.

FC Timisoara a piedut, miercuri, derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2, si ramane la 6 puncte in spatele lui Dinamo, cu 5 etape inainte de finalul sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.