Sport 7 Mai 2009 15:59
Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, ca dorinta Stelei de a cere Jandarmeriei sa le interzica fanilor dinamovisti accesul la derby nu face altceva decat sa inflameaze atmosfera
"Cererea Stelei este nemotivata si nejustificata si este de natura sa inflameze atmosfera. Nu vad nicio legatura intre incidentul de ieri si prezenta suporterilor lui Dinamo la meciul din Ghencea. Sper sa fie manifestari firesti, naturale din partea suporterilor Stelei. Nu cred ca este cazul sa devenim emotionali pana a cere protectie pentru oficialii echipei noastre, ele nu ar arata decat o vulnerabilitate a organizatorilor meciului", a spus Badea, citat de NewsIn.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca in urma incidentului in care a fost implicat marti autocarul echipei, despre care se spune ca a fost atacat cu pietre de suporteri dinamovisti, va incerca sa discute cu reprezentantii Jandarmeriei pentru a interzice accesul in stadion al fanilor alb-rosii la derby. La randul sau, clubul Dinamo sustine ca Steaua este obligata sa ofere gruparii ros-albe 1.260 de bilete gratuite pentru derby-ul de vineri, ca urmare a unui protocol de reciprocitate semnat in tur de oficialii celor doua echipe.
Dinamo va intalni vineri in deplasare pe Steaua, in etapa a 30-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.