Sport 7 Mai 2009 15:31
Mijlocasul lui Manchester United, Darren Fletcher, nu va avea drept de joc in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost eliminat in semifinala cu Arsenal, desi presa engleza sustine ca arbitrul trebuia sa acorde doar un cartonas galben
"Manchester United are tot dreptul sa protesteze in cel mult 24 de ore dupa meci. Acesta putea sa fie acceptat numai in cazul in care arbitrul elimina din greseala un alt jucator. Ei nu pot sa ceara anularea cartonasului, deoarece arbitrul l-a identificat foarte clar pe Fletcher", a afirmat purtatorul de cuvant al UEFA, Rob Faulkner, informeaza NewsIn.

Fletcher a fost eliminat in minutul 75 al meciului, iar presa engleza a scris ca mijlocasul a jucat balonul inainte sa-l atinga pe Fabregas in careu, iar arbitrul putea sa acorde doar cartonas galben.

Arbitrul semifinalei cu Arsenal, Roberto Rosetti, ar fi putut sa spuna ca a acordat prea usor cartonasul rosu, dar potrivit regulamentului UEFA, acesta poate sa fie anulat doar in cazul unei identificari gresite a jucatorului penalizat.
Finala Ligii Campionilor va avea loc la 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.