Sport 7 Mai 2009 12:44
Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, l-a laudat pe Cristiano Ronaldo, care a marcat doua goluri in meciul castigat cu 3-1, in fata lui Arsenal, ceea ce a dus la calificarea in finala Ligii Campionilor.
Ronaldo a inscris doua dintre golurile lui United pe Emirates, iar scorul general al intalnirii cu Arsenal a fost de 4-1. "Nimeni nu a putut sa-l opreasca pe Ronaldo. Linia de mijloc a evoluat foarte bine, dar aveam nevoie de un jucator care sa puna mari probleme defensivei lui Arsenal, iar acela a fost Ronaldo, care este fantastic", a spus Ferguson, potrivit NewsIn.

Tehnicianul lui Manchester United s-a referit si la antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger: "Stiu ce simte in aceste momente. Si eu am fost criticat pentru ca nu am castigat Liga Campionilor. Atunci cand lucrezi atat de greu ca el cred ca merita sa obtina succese".

El a adaugat ca primele 10 minute din meci au fost cele care au facut diferenta. "Cele doua goluri i-au terminat si si-au pierdut concentrarea. Sunt o echipa tanara si oricarei echipe ii este foarte greu sa revina. Plus ca in tur am castigat cu 1-0 si aveau un adevarat munte de urcat", a mai spus acesta.

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a afirmat ca a trait in partida cu Manchester una dintre cele mai triste zile de cand este la formatia londoneza. "A fost si mai dezamagitor pentru ca fanii aveau incredere in noi si i-am suparat pe toti care ne-au sustinut. United este o echipa care stie sa profite de toate greselile tale. Nu simt ca am jucat o semifinala, pentru ca eram ca si eliminati dupa 10 minute. Meciul s-a terminat inainte sa inceapa, trebuie sa-i felicit si sa le urez succes in finala", a spus Wenger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.