Sport 6 Mai 2009 03:16
Viitorul tehnician al lui Olympique Marseille, Didier Deschamps, a declarat, marti, ca va aborda functia sa cu "multa umilinta si mult entuziasm" si a precizat ca vrea sa rasplateasca, prin rezultate, increderea pe care i-a acordat-o conducerea liderului la zi din Ligue 1, informeaza L'Equipe.
"Este o mare mandrie pentru mine sa ma intorc la Marseille. Imi doresc sa fac o treaba foarte buna, iar astfel sa rasplatesc increderea oficialilor.

Voi aborda aceasta misiune cu multa umilinta si mult entuziasm", a afirmat fostul capitan al nationalei Frantei, care a mai precizat ca pana la finele stagiunii nu va mai face alte comentarii referitoare la Marseille, "din respect pentru Eric Gerets si pentru echipa sa, pe care as vrea sa o vad campioana".

Didier Deschamps (40 de ani), fara angajament din vara lui 2007, cand si-a reziliat contractul cu Juventus, va prelua din sezonul viitor pe Olympique Marseille. Fostul international francez va semna o intelegere valabila pe doua sezoane si va fi succesorul tehnicianului belgian Eric Gerets, care a anuntat recent ca va renunta la functia sa la finalul campionatului.

Cu patru etape inainte de finele stagiunii, Olympique se afla pe primul loc in Ligue 1, la egalitate de puncte cu Girondins Bordeaux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.